Vergaderen op de boerderij

Home / Vergaderen
  • Aantal personen

    Maximaal 60 personen

  • Locatie

    De gerenoveerde schuur

  • Prijs

    Vanaf € 125,- per dagdeel

Vergaderen op een plek waar ooit de koeien op stal stonden. Dat is toch veel inspirerender dan uw kantine, kantoor of vergaderruimte. Wilt u even een frisse neus halen of is de inspiratie even op; u loopt vanaf onze locatie zo de bossen in. Of doe een uitdagend potje boerengolf tussendoor.

Bent u op zoek naar een originele locatie? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Boerderij het Molentje is een perfecte locatie voor zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen en werkbesprekingen.

De koffie staat voor u klaar!

Koffie, thee, kannen water en pepermuntjes staan onbeperkt voor u klaar. Ook kunt u gebruik maken van de beamer, geluidsapparatuur, flip-over en schrijfgerei. Dit is allemaal bij de prijs inbegrepen. En als wij het van tevoren weten zetten wij het alvast voor u klaar.

Wilt u uw bijeenkomst combineren met bijvoorbeeld onze catering of een activiteit? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Graag bespreken wij met u de uitgebreide mogelijkheden. En dat geheel vrijblijvend! Wij ontmoeten u graag bij Boerderij het Molentje in Garderen.

Mogen wij u
binnenkort gastvrij
verwelkomen?

Informatie aanvragen

Beschikbaarheid

Wilt u weten op welk moment de schuur nog beschikbaar is? Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Is de schuur niet meer beschikbaar?
Informeeer naar de alternatieven.

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten? Vul onderstaand contactformulier zo volledig mogelijk in. Na ontvangst van uw informatieaanvraag nemen wij contact met u op.